Duvar Şelalesi

Duvar Şelalesi


Modern yaşam alanlarını her geçen gün ön planda olması dekorasyon fikirlerinin oluşmasına da imkân sağlamıştır. Sadece iç mekân değil dış mekân tasarımlarında da meydana gelen değişmeler modern yaşamı zirvede yaşamamıza da neden olmuştur. İç mekân tasarımları içerisinde yer alan duvar şelalesi oldukça estetik ve modern görünen dekorasyon ürünleri içerisinde yer alır. Oldukça fazla ürün çeşitliliğine sahip firmamız duvar şelalesi konusunda beklentilerinizin rahatlıkla karşılayabilmektedir. Suyun dansını izlerken kendinizden geçeceğiniz duvar şelalesi adından da anlaşıldığı üzere duvara monte edilerek kullanılır. Bünyesinde yer alan basit bir motor ile suyun sürekli harekette olduğu LED ler ile görselliği daha ön planda tuttuğumuz bir üründür. LED modellerin daha çok tercih edildiği duvar şelalesi 7/24 çalışmaktadır. Özellikle 7/24 faaliyet gösteren mekânlar için ideal bir dekorasyon ürünüdür.
Duvar Şelalesi İmalatı
Duvar şelalesi imalatında pleksi ve cam tercih edilir. Dış mekân kullanımları için uygun gibi de görünse de bu materyaller hava şartlarından doğrudan etkilenir. Ne kadar sağlam malzeme kullanılırsa kullanılsın dış mekân kullananlar için pek uygun değildir. İç mekân dekorasyonlarında daha çok tercih edilen duvar şelalesi, hastane, ofis, otel girişleri, plazalar ve ev için uygundur. Çok sağlam camlar tercih edilerek ani patlamaların engellenmesi her firmanın dikkat etmesi gereken önemli bir husustur. Özel tasarım camlar ile tasarlanan duvar şelalelerinde su sürekli devir daim yapmaktadır. Su sürekli devir daim halinde olduğu için de kirlenme minimum seviyededir. Çok profesyonel bir tasarım olmadığı için ekonomik dekorasyon ürünleri arasında yer alır. İster su hazneli ister su haznesiz tercih edebileceğiniz duvar şelaleleri birçok farklı boyutlarda tasarlanabilir.
Görselliğin ön planda olduğu duvar şelaleleri özel tasarımların yapıldığı ürünler arasında yer alır. Renk konusunda müşterimizi özgür bırakmayı firma olarak daha çok tercih ederiz. Dekorasyonuna uygun renk ve boyut seçimleri yaparak ortamda farklılık yaratmasına imkân sağlarız. Garanti ürün ve işçilik hizmeti sunan firmamız duvar şelalesi konusunda oldukça hassas davranır. Son derece emek ve deneyim isteyen bu tasarımlar uzun vadede hazırlanan ürünler arasındadır. Farklı olmayı seven, ortamından sıkılmış her insana hitap edecek, ruhu dinlendirecek etkiye sahip duvar şelaleleri uzman çalışanlarımız tarafından istenilen şekilde tasarlanabilir.
Duvar Şelalesinin Maliyeti
Duvar şelalesini montaj yaptırdıktan sonra uzun vadede dekorasyonunuzu güzel gösteren bir üründür. Bir kere ödeyeceğiniz ücret uzun süre dekorasyon konusunda arayışa girmemenize de imkân sağlar. Genellikle her bütçenin karşılayabileceği bir üründür. Dekorasyona önem veren bir kişiyseniz daha farklı dekorasyon fikrine vereceğiniz ücretin sadece bir kısmı ile duvar şelalesi yaptırabilirsiniz. Ödeme konusunda da kolaylık sağlayan firmamızın avantajlı ürünlerini daha yakından görebilmek için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Karar verme konusunda da uzman çalışanlarımızın yönlendireceğine ve mekânlarınızın daha güzel olacağına emin olabilirsiniz.